Korkolaskuri

Korkolaskuri, Ilmainen! – Viivästyskorko 2013-2014

Tervetuloa, olemme lisänneet 3 korkolaskinta, jotka laskevat vuotuisia korkoja.

Lisätietoja lainalaskurista, katso sivu: “Lainalaskuri“.

Lisätietoja Asuntolainalaskurista, katso sivu: “Asuntolainaraskuri“.

Korkoa korolle Laskin – Korkolaskuri.

Koronkorkolaskin on verkko -työkalu, joka voi auttaa laskemaan paljonko korkoa kertyy kuukausittain, vuosittain, puolivuosittain ja neljännesvuosittain. Yksinkertaisesti se voi tarjota vastauksia kuinka paljon korkoa lainanantajan tulee ansaita ja kuinka paljon korkoa lainanottajan on maksettava toimeksiantajalle tietyn ajan aikana.

Ohjeet:
Täytä kentät (3 kenttää).
Jätä 1 Kenttä tyhjinä. (Tämä kenttä on laskettu).
Valitse maksuvälit.
Klikkaa Calc.

 

‘Pikalaina’ lainalaskin – (Korkolaskuri). Todellinen vuosikorko laskin.

APR (Annual Percentage Rate) = Todellinen vuosikorko (vuosikorosta).

Lyhyen aikavälin Lainalaskin on verkossa oleva rahoitustyökalu, jolla voi laskea vuosikorot ja muut korot yhteensä ja kuinka paljon lainanottajan pitäisi lopulta lainasta maksaa. Se näyttää vuosikoron “pikavippi” lainaan.


Päivittäinen korkolaskin – Korkolaskuri.

APR (Annual Percentage Rate) = Todellinen vuosikorko (vuosikorosta). Päivittäinen Korkolaskin on verkossa oleva rahoitustyökalu, jolla voi laskea paljonko on yhteensä korkokulut ja kaikki muutkin kulut, joita sinun pitäisi maksaa vastaan ??lainan määrästä. Tämä laskin on suunniteltu laskemaan sekä yksinkertaisia ??lainan korkoja ja korkoa korolle. Viivästyskoron laskeminen.

Viivästyskorko 2012-2013:

Alkaen WIKIPEDIA.FI:

“Viivästyskorko on korko, jota velallinen joutuu suorittamaan hänen maksunsa viipyessä yli sopimuksen edellyttämän ajankohdan.”

Viivästyskorko 2013-2014:

“Nykyisin viivästyskoron määrä on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan keskuspankin puolivuosittain määrittämä viitekorko. Korkolaki on tahdonvaltainen oikeussäännös eikä sitä sovelleta julkisoikeudellisiin velkasuhteisiin.
Viivästyskoron maksamisen alkamispäivä on eräpäivää seuraava päivä sellaisille maksuille, joille eräpäivä on määrätty. Jos eräpäivää ei ole määrätty sitovasti, koron maksu alkaa 30 päivän kuluttua velkojan laskun lähettämispäivästä tai rahamäärän vaatimispäivästä.”

-Korkolaskuri ja Viivästyskorko 2013-2013-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed